Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.plotgemak.nl. Deze website is gecreëerd en wordt beheerd door Plotgemak.NL B.V. te Wierden. Het feit dat je deze website gebruikt, betekent dat je de gebruiksvoorwaarden die in deze disclaimer beschreven staan aanvaardt. 

Wijzigingen

Plotgemak.NL B.V. behoudt zich het recht voor om deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling om deze disclaimer geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte blijft. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.
Uitsluiting van aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud van de plotgemak.nl website kan Plotgemak.NL B.V. geen garanties geven met betrekking tot de toereikendheid, juistheid of volledigheid van de informatie op de www.plotgemak.nl website. U kunt geen rechten ontlenen aan zo een ontoereikendheid, onjuistheid of onvolledigheid.

Plotgemak.NL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de www.plotgemak.nl website. U bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming en back-up van uw (computer)data en/of voorwerpen die in verband met onze diensten worden gebruikt.

Plotgemak.NL B.V. draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites die een hyperlink bevatten van of naar de plotgemak.nl website. Een hyperlink naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de Gebruiker en betekent niet dat Plotgemak.NL B.V. de website en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt. Het gebruik maken van websites die zo een hyperlink bevatten vindt op eigen risico plaats. Plotgemak.NL B.V. aanvaardt in verband daarmee geen enkele aansprakelijkheid.

Plotgemak.NL B.V. bemiddelt niet op inhoudelijke wijze en is uitsluitend te beschouwen als een platform waar partijen elkaar kunnen vinden. Zij kan dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de geleverde diensten of producten van partijen die van plotgemak.nl gebruik maken of voor de wijze waarop deze partijen invulling geven aan hun rechten en plichten over en weer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van algemene voorwaarden en/of een overeenkomst door één van de partijen.

Plotgemak.NL B.V. geeft geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de www.plotgemak.nl website en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Direct Bestellen

Direct bestellen
Vanaf nu te bestellen:
kliklijsten

Kliklijsten

Servicelijn
0548 544 539

Openingstijden servicelijn

ma-do: 8 - 12 en van 13 - 17 uur

vr: 8 - 12 en van 13 - 16 uur

De voordelen
  • Goedkoopste tarieven
  • Snelle levering
  • Eigen productie
  • Pakket volgsysteem
  • Unieke klantenservice
  • De beste kwaliteit
  • Betaling op rekening
  • Eenvoudig bestelproces
  • Online prijsopgave
  • Unieke aftersales
veilig betalen